Onze expertise

Onze gedreven advocaten brengen elk hun eigen expertise en specialisatie mee. Zo kunnen we je optimaal bijstaan in een brede waaier aan rechtstakken. Voor jou als particulier of voor je bedrijf gaan we tot het uiterste. Een efficiënte aanpak van je vragen en een persoonlijke opvolging van je dossier staan hierbij voorop.

“We gaan pragmatisch en analytisch te werk. We onderzoeken jouw zaak met aandacht voor zowel het grote geheel als de details.”

Juridische bijstand voor particulieren

Als advocaten zetten we alles op alles om een zo sereen mogelijke oplossing te vinden voor onze cliënten. Dat doen we door gericht advies te geven over jouw situatie of te bemiddelen. Je rekent op Aves Legal voor bijstand in de volgende rechtsgebieden:

Juridische bijstand voor ondernemingen

Als ondernemer focus je je het liefst op je passie en het uitbouwen van je zaak. We geloven dat onze juridische dienstverlening je in die missie moet ondersteunen, zodat je niet wakker ligt van regelgeving of juridische vraagstukken. Ons hechte team bestaat uit ervaren advocaten met elk hun eigen specialisatie. Je schakelt ons in voor bijstand in de volgende rechtstakken:

Juridische bijstand voor VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN

Juridische bijstand voor verzekeringsmaat-schappijen

Door onze ruime ervaring en doorgedreven engagement zijn we een betrouwbare partner voor verzekeraars. Het is ons doel je belangen te behartigen en te helpen bij het beheersen van juridische risico’s en uitdagingen. We bieden expertise in de volgende rechtstakken:

Over Aves Legal

Kwalitatieve bemiddeling en juridische dienstverlening

Of je ons nu als particulier, onderneming of verzekeraar contacteert, als advocaten staan we naast je om tot de optimale oplossing te komen in jouw situatie. Integriteit en vertrouwen liggen aan de basis van onze juridische dienstverlening en een succesvolle samenwerking.

Zoals een vogel bekijken we van bovenaf jouw dossier, met aandacht voor zowel het grotere geheel als de details, om zo oplossingen te vinden die anders misschien verborgen blijven. Het liefst buiten de rechtbank, maar als het moet, pleiten we met overgave jouw dossier voor de verschillende rechtbanken in België.