ons team

Ons advocatenkantoor in Leuven staat cliënten bij met deskundige juridische dienstverlening in een waaier aan rechtstakken. Je rekent op moderne, kwalitatieve en tegelijk efficiënte bijstand, tegen redelijke en transparante tarieven. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn belangrijke waarden binnen ons kantoor. Zo garanderen we een persoonlijke opvolging van jouw dossier.

Leena Giudice

Leena Giudice

Advocaat

Voorkeurmateries

Leena Giudice van advocatenkantoor Aves Legal

Ontdek de Passie en Successen van LEENA

“De mogelijkheid om echt een verschil te maken in het leven van mensen is wat mijn werk zo vervullend maakt. Het feit dat ik een betrouwbare steun kan zijn voor mijn cliënten, voedt mijn passie voor de juridische wereld.” – Leena, advocaat bij Aves Legal

Leena is een toegewijde advocaat bij Aves Legal, gespecialiseerd in strafrecht en verkeersrecht. Haar dagelijkse routine verschilt sterk, en ze brengt het merendeel van haar tijd niet door op kantoor. Ze is vaak onderweg voor rechtbankwerk, bijstand bij verhoren en gevangenisbezoeken. Deze dynamische en vaak onvoorspelbare uitdagingen inspireren haar en houden haar passie voor het recht levend.

AVES LEGAL: WAAR TEAMGEVOEL, COLLEGIALITEIT EN ZELFSTANDIG WERKEN SAMENKOMEN

Bij Aves Legal waardeert Leena de autonomie en de kans om haar inbreng te leveren. Ze voelt zich erkend en gewaardeerd door Gunter en Hilde, de vennoten van het kantoor, die haar de ruimte geven om te groeien en zich te ontwikkelen als juridisch professional. Er heerst een sterke focus op een goede werksfeer, waarbij aandacht wordt besteed aan de mens achter de advocaat-stagiair en advocaat-medewerker. Hier is ruimte voor zowel professionele groei als persoonlijke ontwikkeling en welzijn.

“Ik kan altijd bij iemand terecht als ik een vraag heb. De open communicatie en het sterke teamgevoel zorgen ervoor dat ik me echt thuis voel bij Aves Legal. De collegialiteit en de mogelijkheid om zelfstandig te werken aan mijn eigen dossiers zijn echt sterke punten van Aves Legal. Hier krijg ik de ruimte om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen,” aldus Leena.

ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Aves Legal

Ben jij klaar om het verschil te maken in het recht en je carrière naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de carrièremogelijkheden bij Aves Legal en neem contact met ons op voor meer informatie.

Jouw succesverhaal begint hier!