ons team: RINA HENDERIX

Rina is een ervaren advocaat-medewerker gespecialiseerd in burgerlijk recht, familierecht en aansprakelijkheidsrecht. Haar passie voor het recht en haar gedrevenheid om anderen te helpen, maken haar een waardevol lid van ons team.

Rina Henderix

Rina Henderix

ADVOCAAT-ERKEND BEMIDDELAAR

Voorkeurmateries

Ontdek de Passie en Successen van advocaat-medewerker Rina

Ontmoet Rina, een gewaardeerde advocaat-medewerker bij Aves Legal. Haar passie voor het recht en haar gedrevenheid om anderen te helpen, maken haar een waardevol lid van ons team.

Rina deelt graag haar ervaring bij Aves Legal: “Ik voel mij enorm gewaardeerd en heb veel meer autonomie dan vroeger. Ik krijg de ruimte om mijn input te geven en mijn ideeën worden serieus genomen. Hier kan ik écht mijn bijdrage leveren.”

Met haar expertise in burgerlijk recht, familierecht en aansprakelijkheidsrecht biedt Rina professionele bijstand aan cliënten in diverse zaken. Ze waardeert de veelzijdigheid van haar werk bij Aves Legal, waar ze een mix van dossiers behandelt. Ze zegt: “De afwisseling in de inhoud van de dossiers en het contact met verschillende mensen, zowel cliënten als collega’s, maken mijn werk inspirerend en boeiend.”

Aves Legal: Waardering, Groei en Impact in het Juridische Veld

Rina is trots op haar bijdrage aan cliëntenzaken en de positieve impact die ze kan maken. Ze vertelt enthousiast: “Het is geweldig om te ervaren dat ik echt het verschil kan maken in het leven van mijn cliënten. Het ontvangen van positieve feedback en dankbaarheid is een enorme voldoening.”

Bij Aves Legal wordt Rina gewaardeerd om haar zelfstandigheid en input. Ze voelt zich erkend en gewaardeerd door Gunter en Hilde, die haar autonomie en groeimogelijkheden bieden. “Ik kan altijd bij iemand terecht als ik een vraag heb. De open communicatie en het teamgevoel zorgen ervoor dat ik me echt thuis voel bij Aves Legal.”, aldus Rina.

Als je op zoek bent naar een inspirerende werkomgeving waar je gewaardeerd wordt en jezelf kunt ontwikkelen als juridisch professional, dan is Aves Legal de plek voor jou. Sluit je aan bij ons team en ontdek de kracht van samenwerking, persoonlijke groei en juridische expertise.

ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Aves Legal

Ben je geïnspireerd door Rina’s succesverhaal? Zet nu de volgende stap in jouw carrière en ontdek de mogelijkheden bij Aves Legal. Bekijk onze vacatures op onze jobs pagina en sluit je aan bij ons gepassioneerde team van juridische professionals.

Jouw succesverhaal begint hier!