Advocaten Leuven, bij Aves Legal staat het hele team voor je klaar

Aves Legal bestaat uit een gedreven team van advocaten te Leuven. Wij staan onze cliënten bij met deskundige juridische dienstverlening in een waaier aan rechtstakken. Je mag rekenen op moderne, efficiënte en kwaliteitsvolle bijstand. Integriteit, kwaliteit en klantgerichtheid zijn onze belangrijkste kernwaarden. 

Waar staat aves legal voor?

Cliënten zo goed mogelijk te helpen en hun opnieuw richting te bieden wanneer ze de weg kwijt zijn. We bekijken iedere zaak met een open en onafhankelijke mindset, vanuit een vogelperspectief. Met oog voor de details en het grotere geheel komen we tot een serene oplossing.

onze kernwaarden

Integriteit

De basis voor de best mogelijke uitkomst. Steeds open en correct, onafhankelijk en 100 % geëngageerd. Voor ons de enige manier om samen te werken, vandaag en morgen.

VERTROUWEN

Altijd streven naar optimale bijstand vanuit eerlijkheid en transparantie. Er samen voluit voor gaan, vanuit een gedeeld geloof dat wij jou echt willen helpen.

Analytisch

Jouw zaak zeer grondig onderzoeken. Aandacht besteden aan alle relevante feiten en rechtsregels. Zoals een vogel van bovenaf jouw zaak bekijken, met aandacht voor zowel het grote geheel als de details.

Over Aves Legal

Kwalitatieve bemiddeling en juridische dienstverlening

Of je ons nu als particulier, onderneming of verzekeraar contacteert, als gedreven advocaten staan we klaar om voor jouw situatie tot de optimale oplossing te komen.  

Zoals een vogel bekijken we van bovenaf jouw dossier. Dit doen we met aandacht voor zowel het grote geheel als de kleine details, om zo oplossingen te vinden die anders misschien verborgen blijven.