Aves Legal: Jouw advocaat familierecht in Leuven

Ben je op zoek naar een advocaat familierecht in Leuven? Bij Aves Legal begrijpen we dat familiezaken complex kunnen zijn. Of het nu gaat om huwelijks- en samenlevingscontracten, echtscheidingen, omgangsregelingen voor kinderen, erfrecht, of andere kwesties, we zijn hier om je te helpen.

Bij Aves Legal kijken we verder dan alleen de juridische aspecten van je zaak. Onze advocaten zijn ervaren mensen, met kennis van zaken. Maar het zijn vooral ook mensen. Net zoals jij verkiezen we om oplossingen te zoeken buiten de rechtbank. Niet enkel omwille van het financiële aspect, maar des te meer om het menselijke.

Onze diensten in familierecht

Als advocaten zetten we alles op alles om een zo sereen mogelijke oplossing te vinden voor onze cliënten. Dat doen we door gericht advies te geven over jouw situatie of te bemiddelen.

Je rekent op Aves Legal voor bijstand in de volgende rechtsgebieden: We hebben aandacht voor de praktische, fiscale en notariële kant. Je kan bij ons terecht voor:

  • Echtscheiding, omgangsrecht (week-weekregeling of aangepaste verblijfsregeling), jeugdrecht, dringende voorlopige maatregelen, bezoekrecht, procedure in kortgeding…
  • Geschillen inzake afstamming, nationaliteit, naturalisatie…
  • Procedure tot erkenning van een buitenlands huwelijk, procedure nietigverklaring wegens schijnhuwelijk…

Onze mensgerichte aanpak

Bij Aves Legal plaatsen we jou als cliënt centraal in onze aanpak. Eerlijkheid en transparantie vormen de kern van onze professionele samenwerking in vertrouwen. Ons toegewijde team staat voor je klaar, met een persoonlijke en doelgerichte aanpak die gericht is op het vinden van de beste oplossing voor jouw juridische vraagstukken.

Aarzel niet om ons te contacteren. Hoe kunnen we jou helpen? We zijn er om naar je te luisteren en je te begeleiden in deze vaak complexe juridische zaken.