Jouw advocaat in energierecht

Bij Aves Legal begrijpen we de complexiteit van de energiemarkt. Onze gespecialiseerde energierecht advocaten hebben diepgaande kennis van de wetten en voorschriften die van invloed zijn op de energiesector. Of je nu een energiebedrijf, producent, distributeur, of consument bent, wij bieden juridische ondersteuning op maat.

Energiekwesties die we behandelen:

  • Regelgeving en compliance: We helpen je te voldoen aan de steeds veranderende regelgeving binnen de energie-industrie.
  • Contracten en geschillen: Of het nu gaat om contractonderhandelingen, geschillenbeslechting, of arbitrage, wij beschermen je belangen.
  • Duurzame energie: We ondersteunen duurzame energieprojecten en houden rekening met hernieuwbare energiebronnen.
  • Netwerken en infrastructuur: Wij adviseren over zaken met betrekking tot energie-infrastructuur, waaronder netwerktoegang en tarieven.
  • Milieubescherming: We staan cliënten bij in milieuzaken en helpen bij het naleven van milieunormen.
Hilde Derde - Aves Legal

Bijstand van Aves Legal

Met Aves Legal heb je toegang tot een ervaren team van energierecht advocaten die klaar staan om jouw juridische behoeften in de energie-industrie aan te pakken. Wij streven naar optimale oplossingen die je belangen beschermen en je helpen te slagen in de snel veranderende wereld van energierecht.